Universidad Del Atlristntico har fjernet en calculusprofessor fra kontoret, mens de respektive undersøgelser af den påståede seksuelle chikane af fem kvindelige studerende, inklusive en mindreårig, er i gang.

Som svar på, hvad der skete, udsendte uddannelsesinstitutionen en erklæring, der citerede: “Universidad Del Atlristntico med det formål at garantere udøvelsen af rettigheder og friheder for medlemmer af universitetssamfundet; informerer om, at en foreløbig undersøgelse er blevet åbnet officielt af Kontoret for intern og disciplinær kontrol for at tackle den situation, der for nylig blev fordømt gennem sociale netværk.”

Sikre, at skal træffe de nødvendige foranstaltninger og stilles til rådighed for myndighederne al bistand til at afklare de faktiske omstændigheder: “i tråd med vores sociale ansvar og de principper og institutionelle værdier ærlighed, gennemsigtighed, respekt, tolerance og frihed, University of the Atlantic afviser alle former for vold og situationer med chikane, misbrug, vold eller krænkelse af kvinders rettigheder”.

Gentog til alle studerende, at der er en protokol, for hvilken lignende fakta skal rapporteres og besvares på kortest mulig tid: “det er vigtigt at bemærke, at institutionen har en protokol om pleje i tilfælde af kønsbaseret vold, med vægt på seksuel vold, på plads siden vicepræsident for universitetets velfærd og godkendt af en Resolution rektor nummer 003783 12.oktober 2019, hvorigennem den yder støtte til ofre for denne type fakta”.

Det er vigtigt at vide, at der ikke er nogen grund til at tro, at der ikke er nogen grund til at tro, at der ikke er nogen grund til at tro, at der ikke er nogen grund til at tro, at der ikke er nogen grund til at tro, at der ikke er nogen grund til at tro, at der ikke er nogen grund til at tro, at der ikke er nogen grund til at tro, at der ikke er nogen grund til at tro, at der ikke er nogen grund til det. Indtil videre er der ikke indgivet nogen formel klage til de kompetente myndigheder.

På sociale netværk forsikrer eleverne, at det er almindeligt, at læreren fremsætter uanstændige forslag, subtile berøringer eller endda inviterede nogle til at spise i bytte for, at de har en date med ham. Professoren blev fjernet fra de akademiske aktiviteter i Universidad Del Atlristntico, mens undersøgelserne skrider frem.

Skriv et svar