Gård.Man har været en hæfteklamme i Ne.Yorks fine spisescene siden 2016. Det fik sit navn blandt Michelin-kokke på restauranter som Eleven Madison Park, Atera, og Marea, med den meget sjældne og specielle ingredienser, det voksede i de indendørs lodret gård i Tribeca. Under covid-19-lukningen startede virksomheden en ny leveringstjeneste til ne.Yorkere med friske greener, urter og spiselige blomster, det blev berømt for.

Med sin nye gård i Brooklyn, gård.Man tilbyder nu de samme Michelin kvalitet greens leveret hver uge til beboere i byen, med en særlig 2.uge gratis for læsere af Lo-Do .n (Brug promo kode LoDo .n100).

Michelin Kvalitet Greens for alle

Udenfor føles luften tør og kold på værd St, og solen skinner og omslutter en perfekt blå himmel. Du er omgivet af Tribecas banker, restauranter og kurbade. Gå omkring 50 trin ind i gården.En, Dog, og du vil finde dig selv omgivet af en varm, frodig….farm?

Gård.En indbygget Manhattan ‘ s første og eneste kommercielle dyrkning gård i kælderen af 77 Værd St, hvor du kan føle en blid fugt og lugte velkendt smag, som Genovese-basilikum, og nogle ikke så almindelige, som Blue Spice Basilikum. Alt dyrkes indendørs, under energieffektive kunstige lys med næringsrige vand fodring planterne.

I årevis, Farm.Den ene havde været den hemmelige sauce af mange af byens bedste kokke, der tidligere var indkøbt de typer af sjældne sorter og ingredienser gård.En leveres fra langt væk steder som Holland og Israel.

Under covid-19-nedlukningen, gården.Et team omarbejdede sin forretning for at få sin Michelin-kvalitet til at producere noget, som alle ne.Yorkere kunne bringe ind i deres køkkener.

“Vi begyndte at teste en ugentlig levering af vores greener og urter til beboere omkring Tribeca i sensommeren sidste år, og det var et hit med det samme,” sagde Rob Laing, Farm.Ens grundlægger og administrerende direktør. “Vi solgte ud af vores gård om et par måneder og introducerede en række frisklavede smoothies og møtrikmylks og også svampe. Vi vidste, at vi kunne bringe en smule friskhed, smag og glæde til ne.Yorkere, der var buret inde i deres hjem.”

gård.Et samfund elskede, at de var i stand til at få lokalt producerede produkter, der blev høstet leveringsdagen for at hæve deres daglige måltider. “Opdage Gård.Den ene var en af de bedste ting at komme ud af pandemien for vores familie” sagde Mi-Hyung, en mor til to i Soho. I mellemtiden, over i Tribeca, lang tid kunde, Shado.sagde, at gården.Ens tilbud er “slet ikke hvad du får i en butik”.

For at imødekomme den stigende efterspørgsel efter sine produkter, gård.Man åbnede en ny større gård på 625 Bergen St i Prospect Heights i September 2021.

Høstet om morgenen, sprængfyldt med smag i dit køleskab om eftermiddagen

Med hver uges levering af gården.Ens Greens Pack, Du får nok greens til at lave 5 til 6 portioner salat med uendelige muligheder for kulinarisk kreativitet. Du får også omkring 3 ounce friske urter og et sortiment af spiselige blomster, som du kan bruge som garnishes til cocktails og mocktails at imponere din familie og venner. Alt høstes om morgenen, hvilket betyder, at du får smag, der ikke kan findes i butikskøbte greener og kvalitet, der varer i køleskabet i godt over en uge.

“Vi typisk høst omkring 10 forskellige sorter af mikro-og baby grønne hver morgen, sammen med halv et dusin sorter af sjældne urter og spiselige blomster,” sagde Justin Randolph, der driver Gården.Ens bedriftshold. “Vi er unikke, fordi vi er i stand til at levere vores greens til vores medlemmer inden for få timer efter høst. Andre produkter, der bruger betydelig tid på opbevaring, transport og på butikshylder, smager slasket og kedeligt. Vi er også i stand til at opretholde en året rundt cyklus af plantning og høst, der giver vores medlemmer med friske greens gennem alle fire sæsoner.”

Ren, sund, bedre for miljøet og Ne and York

Ifølge USDA ‘ s National Agricultural Statistics Service, omkring 75 procent af landets salat og bladgrøntsager dyrkes i Californien. Ved at vokse i byen, gård.Man skærer kulstofemissionerne fra transport af Californiens organiske stoffer over tusinder af miles. Virksomheden går et skridt videre ved helt at eliminere engangsplast ved at pakke sine leverancer i genanvendelige beholdere, som den indsamler hver uge fra sine medlemmer, når de afleverer den følgende uges friskhøstede greener. Det renser derefter containerne og sætter dem tilbage i rotation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.