Lokal arthouse-biograf, Metrograph, har meddelt, at den åbner igen fredag den 1.oktober 2021, efter at den er blevet lukket siden marts 2020 på grund af pandemien. Teatret har været langsommere til at genåbne end nogle af sine samtidige, såsom Film Forum og Angelica, men det har været screening film online, via “Metrograph Derhjemme,” på Metrograph.com og på den Metrograph TV-app ‘ en for det forløbne år.

Kommissærrestauranten åbner også igen med en opdateret menu sammen med Metrograph Bookstore, ne.Yorks eneste biograf dedikerede boghandel.

Lineup i begyndelsen af oktober har en ny 4K restaurering af Andrzej Żuławski forbavsende visceral Besiddelse, medvirkende Isabelle Adjani og Sam Neill, en ny udgave af Labyrinten i Biografen, i den endelige film fra mester Nobuhiko Obayashi; en ny restaurering af Christopher Petit ‘s Radio På; Lisa Rovner Søstre med Transistorer; og Todd Chandler’ s dokumentar Skudsikre.

Repertoiret serie og særlig begivenhed screeninger omfatter Amos Vogel Centennial, som Metrograph slutter i New York City institutioner i at betale hyldest til Isabel Sandoval med “Isabel Sandoval Vælger,” med Sandoval i person, der Lever af Kunstnere, en serie dedikeret til en af biograf mest vedholdende temaer: de udøvende kunstneres liv på og uden for scenen, og Få Skøre, en modgift til det sidste år af isolation med et program af film at fejre store skarer, svedig parter, og intime sammenkomster.

Holdet lover, “den fulde skifer i Oktober i teater og hjemme programmering, herunder ugelange engagementer, repertoire serie, særlige begivenheder, og digitale eksklusiver, vil blive annonceret i de kommende uger.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.