Det åbner openingeekend for Sami & Susu, en ny middelhavsrestaurant beliggende på 190 Orchard St. (mellem Stanton og East Houston streets).

Konceptet startede som en pop-up sidste år. Nu har medejere Amir Nathan og Jordan Anderson deres egen faste placering til en caf all hele dagen (8 til 7 pm) og købmand med spisekammer.

Nathan og Anderson mødtes, mens de arbejdede på Maison Premiere i .illiamsburg. Nathan lavede også stints i køkkenet på Via Carota og Cafe Mogador, mens Anderson var en del af holdet på Mas (bondegård) og Olmstead. Ifølge en pressemeddelelse, Sami & Susu er, “en hilsen til den første Arabisk-Israelske børns TV-show udsendt i 60’erne + 70’erne, der var et symbol på enhed og fred…” Nathan var født og opvokset i Israel.

Om morgenen byder menuen på rullede boureka med bacon, æg og ost, og labneh og granola med olivenolie og timian. De serverer La Calombe kaffe. Senere på dagen er der et udvalg af sand .ich, salater og tallerkener, herunder mat ballo ball suppe, Tyrkisk ris pilaf og lam udstoppet kål.

Varer til takeout inkluderer et udvalg af hjemmelavede spreads, kød (herunder lammetunge Og and prosciutto), olivenolie og krydderiblandinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.