I henhold til flere versioner ville et hotel i Medell Kristn have forbeholdt sig ret til optagelse af præsidentkandidat Gustavo Petro i et af de besøg, han aflagde i byen inden valget sidste søndag den 13.Marts.

Der er ingen tvivl om, at der ikke er nogen tvivl om, at der ikke er nogen tvivl om, at der ikke er nogen tvivl om, at der ikke er nogen tvivl om, at der ikke er nogen tvivl om, at der ikke er nogen tvivl om, at der ikke er nogen tvivl om, at der ikke er nogen tvivl om, at der ikke er nogen tvivl om, at der ikke er nogen tvivl om, at der ikke er nogen tvivl om, at der ikke er nogen tvivl.

Selv kandidaten ville være gået til hotellet på datoen for reservationen, men på grund af den politioperation, der blev udført i nærheden af det, bemærkede virksomheden, at det var en vigtig karakter og på det tidspunkt ville have nægtet tjenesten, som offentliggjort af V Radio.

Ikke-optagelse ville være blevet meddelt hans rådgiver Laura Sarabia, men Gustavo Petro og Armando Benedetti, hans debatchef, var allerede i virksomheden, så de måtte lede efter et andet sted.

Indtil videre har hotellet ikke kommenteret årsagerne til at nægte logi service til Gustavo Petro. Journalisten Johana Fuentes fra Radio forsikrede, at motivet ville have været politisk.

Skriv et svar