Det viser sig indie filmmaking ikon Jim Jarmusch er også en billedkunstner, der har været fascineret af avispapir siden han var et lille barn. James Fuentes galleriet præsenterer “Jim Jarmusch Avispapir Collager”, en samling af fyrre collager lavet mellem 2016 og til stede med en avis-billeder kombineret til et eller to lag over en grund af genbrugt pap, brun craft papir, eller sort papir.

Forfatter-instruktøren og Lo .er East Sider siger i pressemeddelelsen, “jeg husker som barn, jeg modtog et mikroskop til min fødselsdag. Den første ting, jeg undersøgte gennem dens linser, var et lille skrot af revet avis. Jeg var forbløffet. I stedet for et enkelt, solidt arklignende materiale var det faktisk en sammenfiltret masse af trådlignende fibre, en kaotisk jungle af mikroskopisk pulp. Fascineret kontrollerede jeg derefter andre typer papirer og nogle stoffer, som også var interessante og endda uventede—men intet var helt som tekstur af avispapir. Lige siden har skrøbeligheden og iboende midlertidige karakter af dette særlige (og nu næsten forældede) materiale tiltrukket mig. Selv når jeg ser en gammel film, og jeg ser de store “presser rullende”, brænder mine avispapirneuroner straks op.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.