Der er en ny restaurant, der opererer i Markedet Linje, fødevarer hall under Essex Marked, og det er et projekt fra en kulinarisk hold, der gjorde et stort indtryk i Chinatown og East Village i de sidste par år. Tidligere på ugen debuterede Gouie ne.York med sushi, sake og små plader.

Den 15-sæders bar lige ved siden af Ends Meat og overfor Pickle Guys er den seneste oprettelse af Keisuke Kasagi og Yudai Kanayama. De er bag i .akaya på East 6th St. Og Dr .. Clark, den opfindsomme hokkaido restaurant overfor Columbus Park.

En af inspirationskilderne til det nye sted var Tomoe Sushi, lukker kvarter restaurant på Thompson Street, der tjente meget frisk kvalitets-sushi til rimelige priser i 40 år. Hos Gouie får vi at vide, at 8 stykker sushi vil blive prissat til omkring $30, og der vil også være en række sæsonbestemte små plader.

Mere fra publicity team: “Sake bartender, Ryosuke slutter sig til holdet fra japanske hæfteklammer som Cagen og Hi-Collar og vil servere op ‘Gouie cups’ af hot sake. Dette (1 ounce.) lille kop er beregnet til at nyde for hver enkelt skål.”

Åbningstider er torsdag til lørdag fra middag til 10PM og søndag fra middag til 6PM.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.