To milepæle for den voldsramte ne.York spisning industrien i den kommende uge. Tirsdag den 16. marts vil være et år siden staten stoppede indendørs spisning på grund af pandemien. Og fredag den 19. marts vil Restauranter kunne øge deres indendørs spisekapacitet til 50% (det er i øjeblikket 35%).

Så tingene begynder at se lidt lysere ud for de restauranter, der formåede at overleve i det forløbne år. Men det er også en tid til at se tilbage på den tunge vejafgift af Covid på en sektor, der er kritisk for byens økonomi og kultur. Forleden bemærkede ne.York Post, at East Village er blevet ramt hårdere end noget andet kvarter, med mindst 55 virksomheder, der permanent lukker siden pandemien begyndte.

Lo .er East Side og Chinato .n har heller ikke haft det let. Ifølge forelskelses websiteebstedet har de to kvarterer tilsammen mistet 32 restauranter.

Lower East Side ulykker omfatter populære etablerede steder som Gaia italiensk Cafe, En Choi, Petisco Vegano og Mezetto; nattelivet institution, Max antal Fisk, Nitecap, Mission Kinesere, Fedt Radise og Hurtig Romeo. I Chinato .n, hvor den økonomiske virkning af coronavirus føltes tidligere end noget andet kvarter i Manhattan, falmede mangeårige pletter som Ama .ing 66, Hop Shing og 88 Lan .hou væk. Listen er endnu ikke opdateret til inclue Jing Fong, det største tab af alle.

Stillingen talte med East Village restaurant operatører, der forklarede, at kvarteret var særlig sårbar på grund af sin store forbigående befolkning, som er residenter i 20’erne og 30’erne, der frekventeres alkoholudskænkningssteder og var de første til at flygte fra byen. Nogle af de samme kræfter, selvfølgelig, har været på spil på Lo .er East Side. Der er spekulationer om, at kvarterer som East Village og Lo .er East Side vil hoppe tilbage hurtigt. Restauranter har fortsat åbnet i hele pandemien. På den anden side er der kun 5 nye spiritusbevisansøgninger på Community Board 3 ‘ s dagsorden i Marts. Pre-pandemi, det ville ikke være usædvanligt at se firedobbelt dette nummer eller mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.