Måske byggeriet besætning bygning, condo tårn ved siden af den tidligere Bialystoker plejehjem bygning fik lidt over-ivrig efter at afslutte projektet.

Forleden dukkede et flag op på toppen af bygningen, som havde nået 25 etager. Flaget er typisk et tegn på, at et nyt projekt har nået sin fulde højde (undertiden benævnt “topping off” eller “topping out”). Men kort tid senere forsvandt det, og arbejdet fortsatte på yderligere etager.

Så hvor meget højere vil bygningen på 222 East Broad ?ay gå?

Ifølge Department of Buildings arbejdstilladelse og dokumentation, vil den øverste Lejlighed være på 25.sal med mekanisk infrastruktur, såsom en elevator Værelse, mekanisk udstyr værelse og skot, optage 26. -29. etage.

Ifølge skiltning, der er lagt ud på byggepladsen, forventes arbejdet afsluttet i November i år. Round s .uare Development (Ascend Group) kæmpede en lang kamp for at bygge et andet tårn vest for Bialystoker-bygningen. Co – op kunne ikke mønstre en to tredjedele stemme, så det efterlod 54 millioner dollars på bordet, at udviklerne ville have betalt for luftrettigheder. Projektet omfatter 51 markedskurs lejligheder, og også en fuld renovering af den skelsættende beskyttede Bialystoker bygning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.