Colombias ambassadør i Rom, Gloria Isabel RAM, og præsidenten for PROCOLOMBIA, Flavia Santoro præsenterede det brede gastronomiske og kulturelle tilbud, som Colombia har, derudover talte de om udviklingen af turistindustrien på territoriet.

Under arrangementet, der blev præsenteret i Italien, blev der lavet et gastronomisk tilbud om, hvad der kan findes på det nationale område. På stedet blev sondringen mellem repræsentant for Colombia-mærket tildelt den berømte colombianske kok Juan Camilo Kvintero, der er den yngste i landets historie, der har modtaget en Michelin-stjerne, og som i øjeblikket har ansvaret for at lede hele det gastronomiske tilbud fra Relais Poggio Rosso, i Toscana-regionen.

Præsidenten for ProColombia, Flavia Santoro, sagde ved begivenheden, at nationen søger at “tiltrække investeringer, fylde verden med bæredygtige varer og tjenester af høj kvalitet for at tiltrække turister til dette land og foreslå økoturisme.”

Denne type initiativ søger at tilskynde til international turisme og give italienere og europæere generelt værktøjer til at søge at tilbringe en feriesæson i Colombia. På sin side tilføjede præsidenten for ProColombia “Colombia er et land, der giver mulighed for at have en stor mangfoldighed af turist -, kommercielle og gastronomiske forslag,” tilføjede Santoro.

I tilfælde af at repræsenterede hele sortimentet af colombiansk gastronomi, frugt, grøntsager samt traditionelle colombianske fødevarer som arepas, yucca brød og tamales blev bragt.

Deltagerne ved præsentationen lærte det tilbud, som Colombia har, siden Det har været præget i andre lande i verden af varmen fra dets folk, musik og klima.

Det skal bemærkes, at Italien er Colombias første kommercielle partner i Europa, som denne type aktiviteter oprettes for at styrke diplomatiske forbindelser og tilskynde til økonomisk reaktivering gennem turisme.

Denne sektor har været en af de mest berørte af konsekvenserne af pandemien, der medførte omfattende begrænsninger. Ved at opretholde biosikkerhedsforanstaltninger fremmes nye strategier, hvor økologisk turisme er en af de mest ønskede af udlændinge, dette skyldes de mange landskaber og naturlige territorier, som Colombia har.

Skriv et svar