“Cinesymposia”, en ny serie, der udforsker biografen, og selve screeningen (teater), som et fælles mødested, kommer til Antologiarkiver for tre forlovelsesaftener, der begynder onsdag den 13.oktober. Salonen vil omfatte screeninger af kortfilm sammen med livlig, interaktiv diskussion åben for alle.

Vært og kurator cherry brice jr. beskriver det som, “tre nætter i kunst og filosofi; tre nætter i fællesskab & klasse politik; tre nætter for drøfter gerne svedig anarkister om film lavet af selv-sweatier dem.”

Brice fortalte Lo-Do toldn:

“Motivationen for dette var en kombination af (A) virkelig at have de spørgsmål, som serien Stiller, og (B) ønsker at kunne have—og endda ønsker at forvente—disse samtaler med fremmede på et sted indviet til det formål. Sidste sommer, og det sidste år-og-en-halv meget afklaret min egen sult efter fællesskabet,—og specielt til et samfund, der er aktivt at udfordre sig selv og sine medlemmer til at nå højere niveauer af kunstnerisk, filosofisk og politisk bevidsthed i en ånd af nysgerrighed, vedholdenhed og omhu. Film biografer har været helligt for mig—både som filmskaber, og som publikum—og så naturligvis præsenteret sig selv som en mulig placering for denne form for fællesskab er indsamling plads (især da filmen er sådan en unik måde at direkte link, en underbevidsthed til en anden). Og denne serie handler om at undersøge mulighederne og grænserne for et filmteater til at tjene denne funktion—eller mere bredt evnen til film som medium til at spille en rolle i kollektiv befrielse.“

Den fulde lineup er som følger:

Den Civile Biograf. [Oktober. 13th / 8pm / Free] indhegningen af commons var et politisk projekt længe før det var et folkesundhedsprojekt. Hvad skete der med den gamle agora? Hvad blev der af den offentlige sfære? Kan filmteatret—især en lukket for offentligheden-udfylde rollen som et samfundsbevidsthedsskabende rum? Med tre eksperimenter i tværkulturel diskurs, filmene i dette program tigge spørgsmålet om, hvad karakteren af dialog er.

De Radikale Borgerlige. [Oktober. 20. / 8pm / $ 7] inden for den kanoniske filmverden kom de stemmer, der er mest forbundet med ‘radikalitet’, enten fra rigdom— bu .uel, Godard osv.—eller bed de elitehænder, der senere fodrede dem-Pasolini, La-oprøret. Hvad kan den håbefulde radikale lære af disse klasseforrædere? Eller fra deres blindspots? Kan vi nogensinde se verden på ny, når vi ser gennem borgerlige øjne? Med tre sammenflettede undersøgelser af fabrikslivet spørger dette program, hvad en borgerlig ser, når de ser på en anden klasse fra deres eget perspektiv.

Simulacra og stimulering. [Nov. 3. / 8pm / $ 7]
I 1995 argumenterede den borgerlige filosof Jean Baudrillard for, at “det store filosofiske spørgsmål plejede at være” hvorfor er der noget snarere end intet?’I dag er det sande spørgsmål’ Hvorfor er der intet snarere end noget?'”Hvad kommer der ud af en klasse fortryllet af den måde, den ser på sig selv? Hvad udskiller sig fra Golfen, der kvæler kød og fantasi? Hvad er det, der ligger mellem kærlighed, Se?og mekaniseret død? Hvad distraherer s (t)imulering fra – eller vækker? Dette program indeholder tre snerrer af eksistentielt overskud, værker, der krangler virkelighedens tomrum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.