Et af de store spørgsmål, der hænger over esse.Crossing mega-project, har altid været levedygtigheden af omkring 350.000 kvadratmeter kontorlokaler beliggende i to bygninger på Delancey Street. I denne uge var der i det mindste et delvist svar. Veri .on har underskrevet en 20-årig lejekontrakt for 143,000 kvadratfod på 155 Delancey St., Med mulighed for at tage resten af kontorlokalet.

Ifølge ne.York Post vil Veri .on flytte hundreder af ansatte, inklusive dets marketingteam, fra telekommunikationsgigantens bygning på 140 Westest St. til tredje til 5. etage i bygningen med blandet brug kaldet “håndværkeren.”Aftalen omfatter brug af en privat udendørs terrasse på sjette sal. Du vil snart se Veri .on branding på bygningens facade. Posten rapporterede: “parterne afviste at kommentere vilkårene for den langsigtede aftale, men andre ejendomskilder bundet omkostningerne ved den 20-årige lejekontrakt på omkring $80 per fod med over $130 per fod mod arbejde i Veri .ons rum.”

Verizon vil nødt til at beslutte, ved slutningen af næste år, om at tage de resterende 35.000 kvadratmeter på 155 Delancey St. og anden 175,000 kvadratfod på 145 Delancey St.

For mange år siden valgte en community task force, der hashede planer for det tidligere byfornyelsessted, at prioritere kommerciel/kontorudvikling som en del af projektet. De så det som en måde at genoplive den daglige kommercielle aktivitet på Lo .er East Side med fodtrafik fra kontorarbejdere. Mens 350,000 kvadratfod måske ikke er en spilskifter, var der håb om, at en højprofileret kontorlejer ved esse.Crossing kunne anspore til mere kommerciel udvikling i nabolaget.

Men der har altid været bekymringer om, hvorvidt store virksomheder ville gøre overgangen til LES. Dette var tilfældet længe før pandemien, der hobblede ne.Yorks kontormarked som helhed (det er begyndt at vise nogle tegn på liv i de seneste måneder).

Esse.Crossing-udviklere har sat deres projekt som en ideel legeplads for unge, kreative fagfolk, der ville finde faciliteter som esse. – markedet og Markedslinjen tiltalende. Det udendørs rum var sandsynligvis også et stort træk i det postpandemiske miljø.

De næste store udfordringer for Essex Passage: lancering af to faser og 3 af Markedet Linje (kun én afdeling under Essex Markedet er åbnet) og udfylde en masse stueetagen detail-rum i bygninger, der strækker sig fra Ludlow Street til Clinton Street. Holdet har også endnu ikke genudviklet de resterende steder nord for Delancey Street, Det tidligere hjem for esse.Street Market.

Skriv et svar