For nylig meddelte præsident IV, at takket være flere strategier, han havde avanceret med Microsoft, ville der blive åbnet 200 tusind jobtilbud, der ville være tilgængelige via ‘Trabajo joven s Kurt hay’ – kontoen på LinkedIn.

Denne meddelelse blev fremsat inden for rammerne af begivenheden ‘nutid og fremtid AI i regionen’, der blev afholdt den 9. marts, hvor IV-hertugen annoncerede lanceringen af dette program, der søgte at gavne unge mellem 18 og 28 år for at styrke dem på arbejdspladsen:

“Det er en ungdomspagt. Vi får LinkedIn-applikationen og regeringen til at lancere dette program, så de 200.000 ledige stillinger, som vi i øjeblikket har tilgængelige via denne platform, der bruger kunstig intelligens, kan udfyldes i de næste 120 dage. Dette vil uden tvivl være et eksempel på den etiske brug af AI,” sagde præsident Duke under arrangementet.

På den anden side bemærkede repræsentanten, at Colombia var nødt til at fortsætte med at tage skridt til at forbedre fremskridt i brugen af teknologiske værktøjer, der er fremtiden for mange virksomheder, der allerede er begyndt at medtage digitaliseringen på arbejdssteder som nøglepunkter, så han sagde, at landet ikke kunne forblive bagud og var blevet et referencepunkt for Latinamerika og Caribien inden for kunstig intelligens, tingenes internet, ‘maskinlæring’ og cybersikkerhed.

“Der er ungt arbejde, og takket være samarbejde med den private sektor og platforme som LinkedIn meddeler vi landet, at vi har mere end 200 tusind ledige stillinger, som vi stiller til rådighed for colombianere, og vi håber at nå målet om, at disse stillinger vil blive besat inden for 120 dage,” sagde statsoverhovedet.

Hvilke skridt skal du tage for at ansøge om job?
Log ind på LinkedIn.
Opret en konto og udfyld hvert af de ønskede felter, hvor du skal placere dine personlige data, dit studieniveau, færdigheder og viden, sprog eller erhvervserfaring alt efter tilfældet.
Indtast søgemaskinen ‘ungt job ja der er’ og klik på Gå.
Skriv den position eller type job, du vil ansøge om, på fanen job. Glem ikke nøgleordene for at gøre din søgning vellykket.
Gennemgå derefter hvert af de jobtilbud, der er tilgængelige, og anvend det, der bedst passer til dine behov og viden.
Klik til sidst på’ simpel anmodning’, så er du færdig.

Skriv et svar