Trafikken og skarer var tilbage på Lo .er East Side i weekendeekenden. Men mens mange mennesker gør deres bedste for at komme videre fra pandemien, vil ejendomsmarkedet her og over hele byen ikke gøre en bedring natten over.

Det var en af konklusionerne fra StreetEasy ‘ s housing1 2021 housing report, som blev udgivet tidligere på ugen. Lejepriserne faldt mere end 17% i Manhattan år over år med medianforlangende pris på en lejlighed dyppe til $2700, en lav ikke set siden 2010. I Manhattan, 42% af udlejere tilbyder indrømmelser, ifølge rapporten, “langt den højeste StreetEasy nogensinde har set, og 22 procentpoint højere end sidste år.”

På Lo .er East Side var medianlejen i første kvartal i år $2,665, ned 28% Fra samme periode sidste år. Medianen salgspris i nabolaget var $ 807,500, off mere end 30% Fra året før.

Der er nogle indikationer på, at en bedring begynder. Inventory er omkring dobbelt så høj som det var for et år siden, men det begynder gradvist at falde. StreetEasy-økonom Nancy .u forventer, at lejeaktiviteten vil stige i løbet af sommeren, når bylivet vender tilbage til det normale, eller i det mindste hvad den nye normale vil være efter Covid. Men det kommer til at være en langsom rebound. “Lejere behøver ikke at skynde sig for at underskrive en ny lejekontrakt i dette sekund for at kræve en hel del,” sagde .u. “Det vil tage tid for priserne at rebound. Men lejemarkedet reagerer på økonomisk aktivitet meget hurtigere end salgsmarkedet. Som byen fortsætter med at komme sig, konkurrencen vil langsomt begynde at samle op.”

Skriv et svar