Oplev en ny standard på 101 Condo, en smart, state-of-the-art, perfekt skræddersyet ejerlejlighed hjem i hjertet af NYC mest dynamiske kvarter. Hver bolig på 101 er skræddersyet til at maksimere funktionalitet med omhyggelige design applikationer og aftaler for komfort og luksus af moderne NYC levende.

Bygningsfaciliteter inkluderer en dørmand, pakkerum, cykelopbevaring, og de vigtigste højdepunkter er: parken 101: pletfri indendørs/udendørs park beliggende på bygningens andet niveau. Perfekt anlagt og dedikeret til beboernes afslapning og underholdning. GYM 101: det andet niveau er også udstyret med en lys og luftig state-of-the-art fysisk træning facilitet, komplet med styrke og modstand uddannelse, cardio og yoga udstyr. The ROOFTOP 101: tilbyder en fantastisk flot udsigt over hele NYC skyline, hovedbygningens tag serveres ved elevatoren og indeholder et ekstra fælles område for at bygge beboere til at slappe af og nyde udendørs.

Beliggende på East 2nd Street og 1st Avenue, 101, er kun en blok væk fra metroen og en vifte af kendte spisesteder, underholdning destinationer, og service-relaterede virksomheder. De 101 er et primtal East Village, mens de bliver lige “rundt om hjørnet” fra Lower East Side standout gallerier, museer, restauranter, caféer, specialbutikker, vintage-butikker, klubber og barer!

Skriv et svar