Der er Alberto Gamero et stykke tid i millionærer. Præsidenten for klubben Camacho henviste i en samtale til flere specifikke spørgsmål om holdets aktuelle situation og bekræftede blandt andet kontinuiteten i coach Samario i yderligere to år.

I tilfælde af hovedstadens hold kom Gamero til klubben for at lave en langsigtet og konsolideringsproces for millionærer samt en forfremmelse af spillere fra stenbruddet, “sagde Camacho.

Efter rygterne om Alberto Gameros mulige afgang sagde Camacho, at” “vi er meget tilfredse med hans indsats og hans arbejde, hvorfor vi fornyede hans kontrakt i yderligere to år. Det faktum, at et mesterskab er vundet eller ej, er ikke en beslutning om kontinuiteten i en træner af denne art”

Det er grunden til, at Camacho fremhævede coach samario ‘ s arbejde med hensyn til strategi og ledelse af gruppen, som han har bevist i sin tid på Millonarios, såvel som holdets nutid som leder af den lokale turnering og dens statistik.

“Jeg var her, jeg spillede her, og jeg ved, at det er et meget stort ansvar, vi skal have. Jeg kom for at opfylde en drøm, for at være en mester, det er hvad millionærer altid fortjener”” var Gamero ‘ s ord.

Det første år for ham var dårligt, da han ikke kunne kvalificere sig til ligafinalen og heller ikke kunne vinde knockout home run. På samme måde sagde Gamero og hans ledere farvel til Copa Sudamericana i hænderne på Deportivo Cali, og i Copa Colombia havde de heller ingen figuration.

Millonarios kommer fra at blive elimineret fra Copa Libertadores efter at have tabt til Fluminense for et par dage siden. Overfor dette sagde klubpræsidenten, at” “det er det, vi arbejder på, vi var fast besluttede på at opnå et godt resultat i Libertadores, desværre blev det ikke udført på grund af nysgerrige omstændigheder som udvisning af Eduardo Sosa, såvel som når der opstod en fejl i målmandens redning og derefter tabte straffen. Vi ønsker at danne et bedre hold til at fortsætte med at spille internationale kampe””

Ambassador-holdet fører i øjeblikket BetPlay League-stillingen med 23 point og spiller næste fredag den 18.marts mod en gang Caldas i El Camp Karrusn.

Skriv et svar