En lille pige mindre end et år gammel faldt fra balkonen på anden sal i en lejlighed i Caribe Campestre-kvarteret i Barran. 9.00, og ifølge versionen af Metropolitan Police I Barranvilla var den mindreårige på balkonen med sin mor, og i et tilsyn med dette krydsede hun sikkerhedsrækværkene og faldt i tomrummet.

Pigen blev straks overført til et plejecenter og er i øjeblikket i den pædiatriske intensivafdeling på Camino Universitario Adelita de Char hospital, hvor hun er revet mellem liv og død på grund af alvorligheden af skaderne.

Ifølge den medicinske rapport led den mindreårige et stærkt slag i hovedet, der forårsagede et craniocerebralt traume og også brækkede flere ribben. Pigen forbliver under observation og døgnet rundt lægehjælp.

Tjenestemænd fra det colombianske Institut for familievelfærd (ICBF) undersøger de begivenheder, der gav anledning til det brutale fald, der næsten kostede pigen hendes liv, og hvilken grad af ansvar hendes forældre eller assistenter ville have i tilfælde.

Det er værd at bemærke, at der med hende allerede er tre mindreårige, der falder fra højden af en lejlighed på grund af deres forældres uforsigtighed på Atlanterhavskysten. Den seneste sag var den af Eli Larsn, en et år gammel og otte måneder gammel dreng, der for omkring en måned siden kravlede på egen hånd til balkonen og faldt over et hegn. Dette gav desværre plads, og barnet endte med at falde i tomrummet, da han var under opsyn af sin mor.

Men da alle forventede det værste, fandt de Eli Kristn på jorden med en ‘bump’ på hovedet, men ingen brud eller alvorlige skader på hans krop. Faktum anses for at være et mirakel af Gud eller en guddommelig indgriben, da det ikke forklares, hvordan han overlevede et sådant fald.

Den, der ikke havde den samme skæbne, var en seks år gammel mindreårig med intellektuel handicap, der faldt fra sjette sal i Malibu-boligkomplekset, beliggende i sektoren kendt som Park Heredia sydvest for Cartagena den 21.oktober 2021.

Ifølge myndighedernes version havde den mindreårige et intellektuelt handicap og var uden opsyn i bygningen, og da han indså, at hans forældre ikke var der, gik han til balkonen eller vinduet, hvor han gled og endte med at falde i tomrummet.

Naboerne, der så, hvad der skete, hjalp ham straks og kontaktede hurtigt nødlinjerne for at tage sig af den mindreårige. Selvom han forblev i live i et par minutter, døde han, mens han blev overført til plejecentret, og på trods af indsatsen fra det medicinske team på Madre Bernarda-klinikken, kunne han ikke genoplives på grund af sårets kompleksitet.

Skriv et svar